BIAB/Kunstnagels

BIAB Behandelingen

Je leest het nu overal; Biab behandelingen in de nagelstudio. Maar het concept is niet nieuw. Nagels en Zo gebruikt dit al een aantal jaren.

BIAB staat voor; Builder In A Bottle.

Een opbouwende gel die gebruikt wordt om de natuurlijke nagel te verstevigen. Deze zijn er in veel verschillende soorten/namen/merken. Wij werken met Magnetic. 

Nagels en Zo heeft verschillende types Biab die we kunnen aanbieden; geen nagel is hetzelfde en in de afgelopen jaren is gebleken dat bijvoorbeeld het ene product bij die desbetreffende klant beter blijft zitten en beter bevalt dan het andere product. We kunnen tussendoor altijd switchen, mocht blijken dat een ander type Biab gewenst is.

Er is keuze uit Building base , fiber Coat en Rubberbase in diverse kleuren.

De Biabs worden na aangebracht te zijn indien gewenst afgelakt met een van onze ruim 300 kleuren gelpolish. Altijd een kleur naar wens. En ook Glitters zijn ruim aanwezig.

Na deze behandeling zullen de vervolgbehandelingen (2-3 weken) er als volgt uitzien; De nagels worden op lengte gehouden naar wens. De oude laag wordt weer (grotendeels ) verwijderd,  en er wordt gebalanceerd. De nagels kunnen tot een bepaalde lengte gedragen worden.

Met de Biabs kunnen de natuurlijke nagels worden opgebouwd tot de naar u gewenste lengte, maar let op, het blijft een product voor de natuurlijke nagel, we kunnen dus niet extreem verlengen. Hiervoor zijn de hard gels (powergel) geschikt.

Blushes by Seduction

De Blushes van Seduction zijn een iets andere tak van sport. Dit product is nieuw en speciaal ontwikkeld voor de Natural Nail Treatment. De Natuurlijk uitziende, kortere nagel die nu zo het modebeeld bepaalt. In verschillende Nude tinten.

De Blushes zijn dus ook een Biab , alleen de kleur is al bepaald. De blushes zijn zuurvrij (weinig kans op allergie) , vegan en hebben een sterke, toch flexibele hechting. Een nieuwkomer, die wat ons betreft een blijvertje is!

Een Blushes treatment bestaat uit het opbouwen van de natuurlijke nagel in een aantal sessies.

De eerste behandeling wordt de natuurlijke nagel beoordeeld , en besproken wat mogelijk is qua vorm en kleur. Er volgt een kleine combi manicure (droog) om de nagelriemen te behandelen en kleine velletjes dode huis weg te halen.

De nagels worden niet verlengd, er komt een verstevigende laag van de Blushes op de nagels met een mooie bolling. De nagels worden niet dik. De nagels zijn nu beschermd tegen breken en scheuren.

Na de eerste behandeling volgt de vervolgbehandeling ( tussen 2 a 3 weken)

Er is nu meer lengte om mee te werken en de vorm wordt nu goed bepaald. Het oude product wordt (deels ) verwijderd en een nieuwe laag Blushes wordt aangebracht.

Na deze behandeling zullen de vervolgbehandelingen er als volgt uitzien; De nagels worden op lengte gehouden naar wens. De oude laag wordt weer (deels ) verwijderd,  en er wordt gebalanceerd. De nagels kunnen tot een bepaalde lengte gedragen worden. Te lang wordt afgeraden met de Biab behandelingen. Blushes zijn echt bedoeld voor een wat kortere tot medium nagel, tot net over de vingertoppen.

Hard Gel (Powergel)

Wilt u een verlengde, sterke nagel? Dan bieden wij de hard gels aan .

Deze powergel is geschikt voor een langere nagel dan een natuurlijke nagel. De nagels worden verlengd, en na het aanbrengen van de powergel en het shapen van de nagels, kan er gekozen worden uit vele kleuren gelpolish en glitters om de nagels te laten stralen.

Opvullen powergel

Na het aanbrengen van de nieuwe set nagels maken wij direct met u een vervolgafspraak. Eens per 3-4 weken dienen de kunstnagels te worden “opgevuld”. De natuurlijke nagel is dan al weer een stuk gegroeid, en u ziet een”‘uitgroeirand” langs de nagelriemen.  Aangezien het breekpunt dan ook verder naar de top van de nagel komt te liggen (hefboomeffect) is het noodzakelijk de nagel bij te gaan werken.
Tijdens de opvul behandeling verwijderen wij de losse randjes en wordt er een flinke laag van de oude productlaag afgevijld. Dit om te voorkomen dat de nagel veel te dik wordt. Een verse, frisse laag  powergel wordt weer op de nagel aangebracht, en de nagels worden weer mooi afgewerkt naar uw wens. 
In de prijslijst onder “opvullen” vindt u het bedrag terug dat wij rekenen voor een behandeling die binnen 3 of 4 weken plaatsvindt. Als er binnen die periode een nagel afbreekt dan repareren wij die kosteloos voor u als extra service. Indien u een vervolg afspraak maakt na 4 weken vervalt deze gratis service en rekenen wij een kleine extra vergoeding voor de nagels die moeten worden vervangen.

Nailart

Nail art is een vorm van nageldecoratie die niet meer weg te denken is in een nagelstudio. In de studio treft u vele afbeeldingen die op uw nagels aangebracht kunnen worden.  Ook op deze website kunt u naar de gallery gaan en inspiratie opdoen voor uw eigen nagels. Fantasy French, fading French, jungle nails, bloemen, strass steentjes, u zegt het maar! Nailart is er in diverse variaties, waardoor de prijzen ook verschillen. De prijs van uw nailart wordt dan ook in overleg bepaald. Er is al een eenvoudige nailart vanaf 50 cent per nagel!