Piercings

Bij Nagels en Zo kunt u al meer dan 20 jaar terecht voor het laten plaatsen van piercings. Een vertrouwd adres, waar de tijd wordt genomen voor een piercing. We werken dan ook alleen op afspraak.
De piercer werkt volgens de richtlijnen van de GGD.
Ook de studio is ingericht vogens diezelfde richtlijnen, en beschikt daarom ook over een autoclaaf voor perfecte sterilisatie.

Uiteraard beschikken wij over een vergunning van het Ministerie van Volksgezondheid.
Op de website veiligtatoeerenenpiercen.nl kunt U dat zien..

ALLE PIERCINGS LAAT JE BIJ ONS ZETTEN VOOR MAAR 25 EURO.

(microdermals zijn €35, check de piercing prijslijst voor meer info)
Er zijn voor het plaatsen van een piercing een aantal regels:
  • Tot 12 jaar mogen er alleen gaatjes in de oorlel worden gepierced.(in bijzijn van een van de ouders/verzorgers/voogd)
  • Vanaf 12 jaar tot 16 jaar mogen de piericngs alleen geplaatst worden in het bijzijn van een van de ouders/verzorgers/voogd. (geen tepelpiercings). Deze persoon moet het informed consent mede ondertekenen. Denk aan uw ID.  Alle piercing formulieren staan onder het kopje; piercing formulieren. Dit zijn PDF ’s en kunt u alvast lezen. Het informed consent (toestemmingsformulier) kunt u vast uitprinten en invullen.
  • Vanaf 16 jaar mag je volgens de wet een piercing laten plaatsen zonder schriftelijke toestemming. Neem wel altijd je ID mee, dit nummer vul je in op het informed consent dat je verplicht bent in te vullen.
  • Tepelpiercings vanaf 18 jaar.
    Microdermals vanaf 16 jaar.

Piercings worden gezet met titanium sieraden, volgens de richtlijnen.
Een sieraad dat wordt gebruikt bij het zetten van de piercing moet, volgens de richtlijnen van de GGD,  lang genoeg zijn. Dit in verband met eventueel zwellen van het gepiercete gebied. Het kan dus zijn dat u , na genezing van de piercing, het sieraad te lang vindt. Dit zal vooral van belang zijn als u voor een neusringetje zou kiezen. Het ringetje is zeker niet aansluitend in het begin, en daarom kiezen de meesten ervoor om eerst een klein neusknopje te nemen en na genezing pas voor een dun, aansluitend ringetje. Het omwisselen van de piercing voor een korter sieraad zit niet bij de prijs inbegrepen. Een nieuw sieraad heeft u in dit geval vanaf 5 euro. Informeer naar de prijs van het sieraad dat u in gedachten heeft.

Stretching

Wij stretchen ook  oorlellen tot 20 mm . (In stapjes van 2 mm)